AVEM CELE MAI MARI DISCOUNTURI DIN ROMANIA!

3%

DISCOUNT

La comenzile saptamanale consecutive incepand cu saptamana 4  fara limita de suma

10%

DISCOUNT

La achizitionarea de minimum 2500 ron pe saptamana in luna anterioara

15%

DISCOUNT

La achizitionarea de minimum 5.000 ron pe saptamana in luna anterioara

20%

DISCOUNT

La achizitionarea de minimum 10.000 ron pe saptamana in luna anterioara

Termeni si conditii!

Discounturile sunt aplicabile pentru toti clientii Flori cu Fitze Fresh care au avut minim 4 comenzi consecutive.

DISCOUNT 3%

Se aplica tuturor clientilor care au cel putin 4 comenzi consecutive indiferent de suma. Discountul se aplica incepand cu saptamana 5 si ramane activ pana la intreruperea comenzilor. Reactivarea acestuia se face dupa alte 4 saptamani de comenzi consecutive.

DISCOUNT 10%

Se aplica tuturor clientilor care au cel putin 4 comenzi consecutive de minim 2500 ron (fara TVA)/SAPTAMANA. Discountul se aplica incepand cu saptamana 5 si ramane activ pana la intreruperea comenzilor. Reactivarea acestuia se face dupa alte 4 saptamani de comenzi consecutive.

DISCOUNT 15%

Se aplica tuturor clientilor care au cel putin 4 comenzi consecutive de minim 5000 ron (fara TVA)/SAPTAMANA. Discountul se aplica incepand cu saptamana 5 si ramane activ pana la intreruperea comenzilor. Reactivarea acestuia se face dupa alte 4 saptamani de comenzi consecutive.

DISCOUNT 20%

Se aplica tuturor clientilor care au cel putin 4 comenzi consecutive de minim 10000 ron (fara TVA)/SAPTAMANA. Discountul se aplica incepand cu saptamana 5 si ramane activ pana la intreruperea comenzilor. Reactivarea acestuia se face dupa alte 4 saptamani de comenzi consecutive.

ATENTIE!!! DISCOUNTURILE NU SE CUMULEAZA